文献
J-GLOBAL ID:200902000130586831
整理番号:87A0311332
その吸着挙動と関連あるエンドウグロブリンの乳化性
Emulsifying properties of pea globulins as related to their adsorption behaviors.
著者 (3件):
DAGORN-SCAVINER C
(SOFIPROTEOL, Paris, FRA)
,
GUEGUEN J
(Inst. National de la Recherche Agronomique, Nantes, FRA)
,
LEFEBVRE J
(Inst. National de la Recherche Agronomique, Nantes, FRA)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
52
号:
2
ページ:
335-341
発行年:
1987年03月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)