文献
J-GLOBAL ID:200902002026608583
整理番号:89A0359240
押出調理における滞留時間分布 III とうもろこし挽割加工処理における円錐型逆方向回転二軸押出機の軸方向混合の数学的モデル
Residence time distributions in extrusion cooking. Part III. Mathematical modelling of the axial mixing in a conical, counter-rotating, twin-screw extruder processing maize grits.
著者 (4件):
VAN ZUILICHEM D J
(Agricultural Univ. Wageningen, Wageningen, NLD)
,
JAGER T
(Agricultural Univ. Wageningen, Wageningen, NLD)
,
STOLP W
(Agricultural Univ. Wageningen, Wageningen, NLD)
,
DE SWART J G
(Research Inst. ITAL, Wageningen, NLD)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
8
号:
2
ページ:
109-127
発行年:
1988年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)