文献
J-GLOBAL ID:200902015499646177
整理番号:87A0479033
フランクフルトタイプソーセージ製造におけるD-イソアスコルビン酸ナトリウムの使用
Using sodium-D-isoascorbinate in the manufacture of frankfurter-type sausages.
著者 (5件):
KOVATSCHEVA E
(Food Industry Coll., Plovdiv, BGR)
,
DANTSCHEV ST
(Food Industry Coll., Plovdiv, BGR)
,
POPOVA J
(Food Industry Coll., Plovdiv, BGR)
,
ANGELOVA S
(Food Industry Coll., Plovdiv, BGR)
,
IVANOVA V
(Food Industry Coll., Plovdiv, BGR)
資料名:
Fleischwirtschaft
(Fleischwirtschaft)
巻:
67
号:
8
ページ:
952-953
発行年:
1987年08月
JST資料番号:
B0333B
ISSN:
0015-363X
CODEN:
FLEIA8
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)