文献
J-GLOBAL ID:200902015538423644
整理番号:83A0192631
未加熱および調理加工した野菜,果物,果汁の繊維含有量
Fiber contents of selected raw and processed vegetables, fruits and fruit juices as served.
著者 (4件):
ZYREN J
(National Food Processors Assoc., Washington, DC)
,
ELKINS E R
(National Food Processors Assoc., Washington, DC)
,
DUDEK J A
(National Food Processors Assoc., Washington, DC)
,
HAGEN R E
(National Food Processors Assoc., Washington, DC)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
48
号:
2
ページ:
600-603
発行年:
1983年03月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)