文献
J-GLOBAL ID:200902015561999707
整理番号:82A0095966
かんきつ類果物 品種,化学,技術,品質の評価 I 品種,生産,取扱い,保存
Citrus fruits - Varieties,chemistry,technology,and quality evaluation. Part I: Varieties,production,handling,and storage.
著者 (3件):
RAMANA K V R
(Central Food Technological Research Inst., India)
,
GOVINDARAJAN V S
(Central Food Technological Research Inst., India)
,
RANGANNA S
(Central Food Technological Research Inst., India)
資料名:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
(Critical Reviews in Food Science and Nutrition)
巻:
15
号:
4
ページ:
353-431
発行年:
1981年
JST資料番号:
C0510B
ISSN:
1040-8398
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)