文献
J-GLOBAL ID:200902015639586650
整理番号:87A0412017
Saccharomyces cerevisiae(パン酵母)由来のレクチンの化学修飾
Chemical modification studies on a lectin from Saccharomyces cerevisiae (baker’s yeast).
著者 (4件):
KUNDU M
(Bose Inst., Calcutta, IND)
,
BASU J
(Bose Inst., Calcutta, IND)
,
GHOSH A
(Bose Inst., Calcutta, IND)
,
CHAKRABARTI P
(Bose Inst., Calcutta, IND)
資料名:
Biochemical Journal
(Biochemical Journal)
巻:
244
号:
3
ページ:
579-584
発行年:
1987年06月15日
JST資料番号:
B0205A
ISSN:
0264-6021
CODEN:
BIJOAK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)