文献
J-GLOBAL ID:200902023130592238
整理番号:88A0064587
日本の典型的で一般的な大豆食品,植物チーズ納豆の新種フィブリン溶解酵素(ナットキナーゼ)
A novel fibrinolytic enzyme (nattokinase) in the vegetable cheese Natto; a typical and popular soybean food in the Japanese diet.
著者 (5件):
SUMI H
(Miyazaki Medical Coll., Miyazaki, JPN)
,
HAMADA H
(Okayama Univ. Science, Okayama, JPN)
,
TSUSHIMA H
(Miyazaki Medical Coll., Miyazaki, JPN)
,
MIHARA H
(Miyazaki Medical Coll., Miyazaki, JPN)
,
MURAKI H
(Yamanashi Univ., Kofu, JPN)
資料名:
Experientia
(Experientia)
巻:
43
号:
10
ページ:
1110-1111
発行年:
1987年10月15日
JST資料番号:
B0496A
ISSN:
0014-4754
CODEN:
EXPEAM
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)