文献
J-GLOBAL ID:200902023243302520
整理番号:89A0468331
酵素水解中の水蒸気処理麦わらの化学組成変化
Changes in chemical composition of steam-exploded wheat straw during enzymic hydrolysis.
著者 (4件):
TERNRUD I E
(Swedish Univ. Agricultural Sciences, Uppsala, SWE)
,
THEANDER O
(Swedish Univ. Agricultural Sciences, Uppsala, SWE)
,
TORNEPORT L
(Swedish Univ. Agricultural Sciences, Uppsala, SWE)
,
VALLANDER L
(Swedish Pulp and Paper Research Inst., Stockholm, SWE)
資料名:
Enzyme and Microbial Technology
(Enzyme and Microbial Technology)
巻:
11
号:
8
ページ:
500-506
発行年:
1989年08月
JST資料番号:
A0989B
ISSN:
0141-0229
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)