文献
J-GLOBAL ID:200902023266194996
整理番号:93A0044905
発芽トウモロコシ穀粒のβ-アミラーゼ 精製,部分的特性化及び抗原的関連性
β-Amylases in germinating maize grains: purification, partial characterization and antigenic relationships.
著者 (2件):
DOYEN C
(Lab. Physiologie des Organes Vegetaux, CNRS, Meudon, FRA)
,
LAURIERE C
(Lab. Physiologie des Organes Vegetaux, CNRS, Meudon, FRA)
資料名:
Phytochemistry
(Phytochemistry)
巻:
31
号:
11
ページ:
3697-3702
発行年:
1992年11月
JST資料番号:
D0116B
ISSN:
0031-9422
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)