文献
J-GLOBAL ID:200902023281001061
整理番号:91A0558948
食用茸(Lactarius deliciosus)由来レクチンの単離と同定
Isolation and Characterization of a Lectin from the Mushroom, Lactarius deliciosus.
著者 (4件):
GUILLOT J
(Univ. Clermont I, Clermont-Ferrand, FRA)
,
GIOLLANT M
(Univ. Clermont I, Clermont-Ferrand, FRA)
,
DAMEZ M
(Univ. Clermont I, Clermont-Ferrand, FRA)
,
DUSSER M
(Univ. Clermont I, Clermont-Ferrand, FRA)
資料名:
Journal of Biochemistry
(Journal of Biochemistry)
巻:
109
号:
6
ページ:
840-845
発行年:
1991年06月
JST資料番号:
F0286A
ISSN:
0021-924X
CODEN:
JOBIAO
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)