文献
J-GLOBAL ID:200902119536771254
整理番号:01A0458438
適熟および過熟の黄蜜柑(Citrus flaviculpus Hort. ex Tanaka)の揮発性フレーバー成分および日向夏(Citrus tamurana Hort. ex Tanaa)のフレーバー成分との比較
Volatile Flavor Components of Ripe and Overripe Ki-mikans(Citrus flaviculpus Hort. ex Tanaka) in Comparison with Hyuganatsu(Citrus tamurana Hort. ex Tanaka).
著者 (2件):
CHOI H-S
(Kochi Univ., Kochi, JPN)
,
SAWAMURA M
(Kochi Univ., Kochi, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
65
号:
1
ページ:
48-55
発行年:
2001年01月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)