文献
J-GLOBAL ID:200902131032060691
整理番号:00A0633754
冷蔵及び冷凍貯蔵中におけるチャネルキャットフィッシュ骨肉ミンチの選択した化学的品質特性の変化
Changes in Selected Chemical Quality Characteristics of Channel Catfish Frame Mince During Chill and Frozen Storage.
著者 (3件):
SUVANICH V
(Mississippi State Univ.(MSU))
,
JAHNCKE M L
(Virginia Sea Grant Program, VA)
,
MARSHALL D L
(Mississippi State Univ.(MSU))
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
65
号:
1
ページ:
24-29
発行年:
2000年01月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)