文献
J-GLOBAL ID:200902150536389362
整理番号:96A1031595
最適調味時間の予測に関する研究 調味料の拡散係数および呈味効率を用いた調味操作コントロール方法の確立 (すかいらーくフードサイエンス研究所S)
Study on the Prediction of Optimum Seasoning Time. Establishment of the Method for Control of Seasoning Process Using Diffusion Coefficients and Taste Intensity of Seasonings.
著者 (1件):
小竹佐知子
(山梨県女短大)
資料名:
食に関する助成研究調査報告書
(Annual Report of Study for Food, under the Supporting Program by the Skylark Food Science Institute)
号:
9(1995)
ページ:
81-85
発行年:
1996年10月
JST資料番号:
J1213A
ISSN:
1343-7844
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)