文献
J-GLOBAL ID:200902165203571179
整理番号:01A0125908
ニンニク香辛料を入れた発酵ソーセージとモデル挽肉の芳香形成に及ぼすDebaryomyces hanseniiとCandida utilisの影響
The influence of Debaryomyces hansenii and Candida utilis on the aroma formation in garlic spiced fermented sausages and model minces.
著者 (2件):
OLESEN P T
(Technical Univ. Denmark, Lyngby, DNK)
,
STAHNKE L H
(Technical Univ. Denmark, Lyngby, DNK)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
56
号:
4
ページ:
357-368
発行年:
2000年12月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)