文献
J-GLOBAL ID:200902212372074220
整理番号:09A0112238
大豆蛋白質に添加した含硫アミノ酸類のラットにおけるコレステロール低下作用
Cholesterol Lowering Effect of Sulfur-Containing Amino Acids Added to a Soybean Protein Diet in Rats
著者 (4件):
TANIGUCHI Misako
(Dep. of Nutrition Sciences, Nakamura Gakuen Univ.)
,
NAGAO Koji
(Dep. of Applied Biochemistry and Food Sci., Saga Univ.)
,
INOUE Keiko
(Dep. of Nutrition Sciences, Nakamura Gakuen Univ.)
,
IMAIZUMI Katsumi
(Dep. of Bioscience and Biotechnology, Graduate School of Kyushu Univ.)
資料名:
Journal of Nutritional Science and Vitaminology
(Journal of Nutritional Science and Vitaminology)
巻:
54
号:
6
ページ:
448-453 (J-STAGE)
発行年:
2008年
JST資料番号:
F0733A
ISSN:
0301-4800
CODEN:
JNSVA5
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)