文献
J-GLOBAL ID:200902212431527951
整理番号:06A0469176
Medlarピックルスのいくつかの微生物的及び化学的特性に及ぼす様々な温度及びサッカロース濃度の影響
EFFECTS OF THE DIFFERENT TEMPERATURE AND SACCHAROSE CONCENTRATIONS ON SOME MICROBIOLOGICAL AND CHEMICAL CHARACTERISTICS OF MEDLAR PICKLE
著者 (3件):
ERDOGAN Ahmet
(Ataturk Univ., Erzurum, TUR)
,
GUERSES Mustafa
(Ataturk Univ., Erzurum, TUR)
,
SAT Ihsan Guengoer
(Ataturk Univ., Erzurum, TUR)
資料名:
International Journal of Food Properties
(International Journal of Food Properties)
巻:
9
号:
2
ページ:
179-184
発行年:
2006年05月
JST資料番号:
W1141A
ISSN:
1094-2912
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)