文献
J-GLOBAL ID:200902212462169492
整理番号:04A0394202
空気衝撃オーブンで調理した粉砕,調製及び成形した牛肉-七面鳥肉リンクにおける大腸菌O157:H7,サルモネラ属菌及びリステリア菌の加工致死率の予測
Predicting process lethality of Escherichia coli O157:H7, Salmonella, and Listeria monocytogenes in ground, formulated, and formed beef/turkey links cooked in an air impingement oven
著者 (5件):
MURPHY R Y
(Univ. Arkansas, AR, USA)
,
BEARD B L
(Univ. Arkansas, AR, USA)
,
MARTIN E M
(Univ. Arkansas, AR, USA)
,
KEENER A E
(Univ. Arkansas, AR, USA)
,
OSAILI T
(Univ. Arkansas, AR, USA)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
21
号:
5
ページ:
493-499
発行年:
2004年10月
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)