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文献
J-GLOBAL ID:200902212462169492   整理番号:04A0394202

空気衝撃オーブンで調理した粉砕,調製及び成形した牛肉-七面鳥肉リンクにおける大腸菌O157:H7,サルモネラ属菌及びリステリア菌の加工致死率の予測

Predicting process lethality of Escherichia coli O157:H7, Salmonella, and Listeria monocytogenes in ground, formulated, and formed beef/turkey links cooked in an air impingement oven
著者 (5件):
MURPHY R Y
(Univ. Arkansas, AR, USA)
BEARD B L
(Univ. Arkansas, AR, USA)
MARTIN E M
(Univ. Arkansas, AR, USA)
KEENER A E
(Univ. Arkansas, AR, USA)
OSAILI T
(Univ. Arkansas, AR, USA)

資料名:
Food Microbiology  (Food Microbiology)

巻: 21  号:ページ: 493-499  発行年: 2004年10月 
JST資料番号: A0012B  ISSN: 0740-0020  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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