文献
J-GLOBAL ID:200902212503761148
整理番号:08A0669577
高強度パルス電場により処理したトマトジュースの健康関連化合物における変化のモデリング
Modeling changes in health-related compounds of tomato juice treated by high-intensity pulsed electric fields
著者 (4件):
ODRIOZOLA-SERRANO Isabel
(Dep. of Food Technol., UTPV-CeRTA, Univ. of Lleida, Rovira Roure 191, 25198 Lleida, ESP)
,
SOLIVA-FORTUNY Robert
(Dep. of Food Technol., UTPV-CeRTA, Univ. of Lleida, Rovira Roure 191, 25198 Lleida, ESP)
,
GIMENO-ANO Vicente
(Dep. of Food Technol., UTPV-CeRTA, Univ. of Lleida, Rovira Roure 191, 25198 Lleida, ESP)
,
MARTIN-BELLOSO Olga
(Dep. of Food Technol., UTPV-CeRTA, Univ. of Lleida, Rovira Roure 191, 25198 Lleida, ESP)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
89
号:
2
ページ:
210-216
発行年:
2008年11月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)