文献
J-GLOBAL ID:200902212504100897
整理番号:05A1002507
MERLOTワインの多価フェノール化合物濃度と評価に及ぼすグラスの型式の影響
THE EFFECT OF GLASS SHAPE ON THE CONCENTRATION OF POLYPHENOLIC COMPOUNDS AND PERCEPTION OF MERLOT WINE
著者 (5件):
RUSSELL K.
(Univ. Coll. Cork, Cork, IRL)
,
ZIVANOVIC S.
(Univ. Tennessee, TN)
,
MORRIS W.C.
(Univ. Tennessee, TN)
,
PENFIELD M.
(Univ. Tennessee, TN)
,
WEISS J.
(Univ. Massachusetts, MA)
資料名:
Journal of Food Quality
(Journal of Food Quality)
巻:
28
号:
4
ページ:
377-385
発行年:
2005年08月
JST資料番号:
A0984B
ISSN:
0146-9428
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)