文献
J-GLOBAL ID:201202251573192931
整理番号:12A0889909
エチレン生成速度はトマトの物理ストレス応答の敏感な指標である
Ethylene Production Rate: A Sensitive Indicator for Determining the Occurrence of Mechanical Stress in Tomato Fruits
著者 (8件):
THAMMAWONG Manasikan
(National Agriculture and Food Res. Organization, Ibaraki)
,
USUDA Hiroyuki
(New Energy and Industrial Technol. Dev. Organization, Kanagawa)
,
NEI Daisuke
(National Agriculture and Food Res. Organization, Ibaraki)
,
UMEHARA Hitomi
(National Agriculture and Food Res. Organization, Ibaraki)
,
NAKAMURA Nobutaka
(National Agriculture and Food Res. Organization, Ibaraki)
,
PORITOSH Roy
(National Agriculture and Food Res. Organization, Ibaraki)
,
SATAKE Takaaki
(Univ. Tsukuba, Ibaraki)
,
SHIINA Takeo
(National Agriculture and Food Res. Organization, Ibaraki)
資料名:
日本食品保蔵科学会誌
(Food Preservation Science)
巻:
38
号:
3
ページ:
159-167
発行年:
2012年05月31日
JST資料番号:
Z0775A
ISSN:
1344-1213
CODEN:
NSHKCW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)