文献
J-GLOBAL ID:201702214043374046
整理番号:17A0750305
水ケフィア粒接種は得られた水ケフィア発酵プロセスの特性を決定する【Powered by NICT】
The water kefir grain inoculum determines the characteristics of the resulting water kefir fermentation process
著者 (2件):
Laureys D.
(Research Group of Industrial Microbiology and Food Biotechnology, Faculty of Sciences and Bioengineering Sciences, Vrije Universiteit Brussel, Brussels, Belgium)
,
De Vuyst L.
(Research Group of Industrial Microbiology and Food Biotechnology, Faculty of Sciences and Bioengineering Sciences, Vrije Universiteit Brussel, Brussels, Belgium)
資料名:
Journal of Applied Microbiology
(Journal of Applied Microbiology)
巻:
122
号:
3
ページ:
719-732
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0635A
ISSN:
1364-5072
CODEN:
JAMIFK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)