文献
J-GLOBAL ID:201702219464103868
整理番号:17A0469755
ルーメン微生物相と発酵を変化させるとメタン産生を軽減するための添加剤としてのイチョウ果実抽出物【Powered by NICT】
Ginkgo fruit extract as an additive to modify rumen microbiota and fermentation and to mitigate methane production
著者 (4件):
Oh S.
(Graduate School of Agriculture, Hokkaido University, Sapporo 060-8589, Japan)
,
Shintani R.
(Graduate School of Agriculture, Hokkaido University, Sapporo 060-8589, Japan)
,
Koike S.
(Graduate School of Agriculture, Hokkaido University, Sapporo 060-8589, Japan)
,
Kobayashi Y.
(Graduate School of Agriculture, Hokkaido University, Sapporo 060-8589, Japan)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
100
号:
3
ページ:
1923-1934
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)