文献
J-GLOBAL ID:201702230857626788
整理番号:17A0704590
食品中のクルクミンの定量のための分子刷り込みポリマー修飾カーボンペースト電極に基づく簡単で高感度なセンサ【Powered by NICT】
A simple and sensitive sensor based on a molecularly imprinted polymer-modified carbon paste electrode for the determination of curcumin in foods
著者 (4件):
Zhou Q.
(Department of Pharmacy, GuangDong Pharmaceutical University, GuangZhou, 510006, PR China. kytxor@163.com)
,
Zhai H. Y.
,
Pan Y. F.
,
Li K.
資料名:
RSC Advances (Web)
(RSC Advances (Web))
巻:
7
号:
37
ページ:
22913-22918
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7055A
ISSN:
2046-2069
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)