文献
J-GLOBAL ID:201702239899692674
整理番号:17A0660444
HRMS Q Exactive~質量分析計に結合したUHPLCによるアンズとモモピューレ中のポリフェノールの特性化:偽和の同定におけるアプローチ【Powered by NICT】
Characterization of polyphenols in apricot and peach purees by UHPLC coupled to HRMS Q-Exactive mass spectrometer: an approach in the identification of adulterations
著者 (4件):
Cocconi E.
(SSICA-Stazione Sperimentale per l’Industria delle Conserve Alimentari, Parma, Italy)
,
Stingone C.
(SSICA-Stazione Sperimentale per l’Industria delle Conserve Alimentari, Parma, Italy)
,
Zanotti A.
(SSICA-Stazione Sperimentale per l’Industria delle Conserve Alimentari, Parma, Italy)
,
Trifiro A.
(SSICA-Stazione Sperimentale per l’Industria delle Conserve Alimentari, Parma, Italy)
資料名:
Journal of Mass Spectrometry
(Journal of Mass Spectrometry)
巻:
51
号:
9
ページ:
742-749
発行年:
2016年
JST資料番号:
D0604A
ISSN:
1076-5174
CODEN:
JMSPFJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)