文献
J-GLOBAL ID:201702245491078067
整理番号:17A0659871
凍結イドゥリ生地から分離された野生株Pichia kudriavzeviiの抗菌活性及びプロバイオティック特性の評価【Powered by NICT】
Evaluation of antimicrobial activity and probiotic properties of wild-strain Pichia kudriavzevii isolated from frozen idli batter
著者 (4件):
Chelliah Ramachandran
(Centre for Food Technology, Department of Biotechnology, Anna University, Chennai, Tamilnadu, India)
,
Ramakrishnan Sudha Rani
(Centre for Food Technology, Department of Biotechnology, Anna University, Chennai, Tamilnadu, India)
,
Prabhu Prince R.
(Centre for Food Technology, Department of Biotechnology, Anna University, Chennai, Tamilnadu, India)
,
Antony Usha
(Centre for Food Technology, Department of Biotechnology, Anna University, Chennai, Tamilnadu, India)
資料名:
Yeast
(Yeast)
巻:
33
号:
8
ページ:
385-401
発行年:
2016年
JST資料番号:
B0587A
ISSN:
0749-503X
CODEN:
YESTE3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)