文献
J-GLOBAL ID:201702248490019656
整理番号:17A0078696
紅茶の物理化学的特性に及ぼす機械的超微細粉砕と種々の粒度の影響を研究した。【JST・京大機械翻訳】
Effects on physicochemical properties of black tea by mechanical superfine and general grinding
著者 (6件):
Zhang Yang
(College of Engineering, China Agricultural University)
,
Xiao Weihua
(College of Engineering, China Agricultural University)
,
Ji Guanya
(College of Engineering, China Agricultural University)
,
Chen Xueli
(College of Engineering, China Agricultural University)
,
Han Lujia
(College of Engineering, China Agricultural University)
,
Gao Chongfeng
(College of Engineering, China Agricultural University)
資料名:
Nongye Gongcheng Xuebao
(Nongye Gongcheng Xuebao)
巻:
32
号:
11
ページ:
295-301
発行年:
2016年
JST資料番号:
C2454A
ISSN:
1002-6819
CODEN:
NGOXEO
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
中国語 (ZH)