文献
J-GLOBAL ID:201702272319895390
整理番号:17A0402574
GluconobacterおよびAcetobacterの選択された株の増殖に及ぼすアンモニアとアミノ酸の影響【Powered by NICT】
Effect of ammonium and amino acids on the growth of selected strains of Gluconobacter and Acetobacter
著者 (3件):
Sainz F.
(Dept. Bioquimica i Biotecnologia, Faculty of Oenology, Universitat Rovira i Virgili, C/Marcel li Domingo 1, 43007 Tarragona, Spain)
,
Mas A.
(Dept. Bioquimica i Biotecnologia, Faculty of Oenology, Universitat Rovira i Virgili, C/Marcel li Domingo 1, 43007 Tarragona, Spain)
,
Torija M.J.
(Dept. Bioquimica i Biotecnologia, Faculty of Oenology, Universitat Rovira i Virgili, C/Marcel li Domingo 1, 43007 Tarragona, Spain)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
242
ページ:
45-52
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)