文献
J-GLOBAL ID:201702285775885453
整理番号:17A0447640
Agaricusの3菌株による発酵したソバの全フェノール含量と抗酸化特性【Powered by NICT】
Total phenolic contents and antioxidant properties of buckwheat fermented by three strains of Agaricus
著者 (6件):
Kang Man
(School of Life Science, Shanxi University, Taiyuan 030006, China)
,
Kang Man
(Shanxi Pharmaceutical Vocational College, Taiyuan 030031, China)
,
Zhai Fei-Hong
(School of Life Science, Shanxi University, Taiyuan 030006, China)
,
Li Xin-Xin
(Research Center of Modern Agriculture, Shanxi Academy of Agricultural Sciences, Taiyuan 030031, China)
,
Cao Jin-Liang
(School of Life Science, Shanxi University, Taiyuan 030006, China)
,
Han Jian-Rong
(School of Life Science, Shanxi University, Taiyuan 030006, China)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
73
ページ:
138-142
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)