文献
J-GLOBAL ID:200902000119425354
整理番号:85A0214129
包装した弁食肉を腐敗させる微生物Bacillus licheniformisの出芽と生育に及ぼすNaCl,NaNO2と酸素の影響
Influence of NaCl, NaNO2 and oxygen on the germination and growth of Bacillus licheniformis, a spoilage organism of chub-packed luncheon meat.
著者 (2件):
BELL R G
(Meat Industry Research Inst. New Zealand (Inc.))
,
DE LACY K M
(Meat Industry Research Inst. New Zealand (Inc.))
資料名:
Journal of Applied Bacteriology
(Journal of Applied Bacteriology)
巻:
57
号:
3
ページ:
523-530
発行年:
1984年12月
JST資料番号:
A0635A
ISSN:
0021-8847
CODEN:
JABAA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)