文献
J-GLOBAL ID:200902001851654702
整理番号:90A0771801
高速液体クロマトグラフィー/UVによる塩蔵肉中の硝酸塩及び亜硝酸塩の定量
The determination of nitrate and nitrite in cured meat by HPLC/UV.
著者 (5件):
DENNIS M J
(Food Science Division, Ministry of Agriculture, Fisheries and Food, Norwich)
,
KEY P E
(Food Science Division, Ministry of Agriculture, Fisheries and Food, Norwich)
,
PAPWORTH T
(Thames Polytechnic, London)
,
POINTER M
(Food Science Division, Ministry of Agriculture, Fisheries and Food, Norwich)
,
MASSEY R C
(Food Science Division, Ministry of Agriculture, Fisheries and Food, Norwich)
資料名:
Food Additives and Contaminants
(Food Additives and Contaminants)
巻:
7
号:
4
ページ:
455-461
発行年:
1990年07月
JST資料番号:
H0989A
ISSN:
0265-203X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)