文献
J-GLOBAL ID:200902001890141747
整理番号:91A0244170
システインとリボースとのメイラード反応における脂質の相互作用 揮発性生産物に及ぼすトリグリセリドと3つのりん脂質の影響
Interaction of lipid in the Maillard reaction between cysteine and ribose: the effect of a triglyceride and three phospholipids on the volatile products.
著者 (2件):
FARMER L J
(AFRC Inst. Food Research, Bristol, GBR)
,
MOTTRAM D S
(AFRC Inst. Food Research, Bristol, GBR)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
53
号:
4
ページ:
505-525
発行年:
1990年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)