文献
J-GLOBAL ID:200902001918624064
整理番号:90A0775475
高モノ不飽和脂肪飼料を給餌したブタからのチョップ肉および挽肉の微生物学的性質
Microbiological characteristics of pork chops and ground pork from swine fed a high monounsaturated fat diet.
著者 (5件):
ACUFF G R
(Texas A&M Univ., Texas, USA)
,
LUCIA L M
(Texas A&M Univ., Texas, USA)
,
LEPAGE L E
(Texas A&M Univ., Texas, USA)
,
VANDERZANT C
(Texas A&M Univ., Texas, USA)
,
RHEE K S
(Texas A&M Univ., Texas, USA)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
28
号:
3
ページ:
237-244
発行年:
1990年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)