文献
J-GLOBAL ID:200902001982154322
整理番号:85A0326897
ポリアクリルアミドゲル電気泳動によるコムギのグリアジンたんぱく質の分離に及ぼす温度と乳酸緩衝システムの影響
Effect of temperature and alternate lactate buffer systems on resolution of wheat gliadin proteins by polyacrylamide gel electrophoresis.
著者 (3件):
LOOKHART G L
(Agricultural Research Serv. U.S. Dep. Agriculture, KS)
,
COOPER D B
(Kansas State Univ.)
,
JONES B L
(Agricultural Research Serv. U.S. Dep. Agriculture, KS)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
62
号:
1
ページ:
19-22
発行年:
1985年01月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)