文献
J-GLOBAL ID:200902002072950407
整理番号:90A0479098
調理保存肉製品の細菌起因による緑変を検出する為の培地
A medium for the detection of bacteria causing green discolouration of cooked cured meat products.
著者 (3件):
STEKELENBURG F K
(TNO-CIVO Food Technology Inst., Zeist, NLD)
,
ZOMER W L J M
(TNO-CIVO Food Technology Inst., Zeist, NLD)
,
MULDER S J
(TNO-CIVO Food Technology Inst., Zeist, NLD)
資料名:
Applied Microbiology and Biotechnology
(Applied Microbiology and Biotechnology)
巻:
33
号:
1
ページ:
76-77
発行年:
1990年04月
JST資料番号:
H0764A
ISSN:
0175-7598
CODEN:
EJABDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)