文献
J-GLOBAL ID:200902023147584352
整理番号:90A0373222
ワキシーコーンスターチより調整したパンのテクスチャとフレーバに対する種々の鎖長のモノグリセリド(MG)の影響
Influence of monoglycerides of different chain lengths on texture and flavor of breads made with waxy cornstarch.
著者 (3件):
HARTUNIAN-SOWA S M
(Iowa State Univ., IA, USA)
,
WHITE P J
(Iowa State Univ., IA, USA)
,
BATRES L V
資料名:
Starch
(Starch)
巻:
42
号:
2
ページ:
53-56
発行年:
1990年02月
JST資料番号:
E0130A
ISSN:
0038-9056
CODEN:
STARDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)