文献
J-GLOBAL ID:200902165127673692
整理番号:97A0968235
コムギをベースにした混合粉製品において,その用途に関係したサツマイモ粉の色の遺伝的変異
Genetic Variation in Color of Sweetpotato Flour Related to Its Use in Wheat-Based Composite Flour Products.
著者 (3件):
COLLADO L S
(Univ. Hong Kong, HKG)
,
MABESA L B
(Univ. Philippines, Los Banos, PHL)
,
CORKE H
(Univ. Hong Kong, HKG)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
74
号:
5
ページ:
681-686
発行年:
1997年09月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)