文献
J-GLOBAL ID:200902165133548522
整理番号:02A0105996
HPLC-DAD法使用による数種のイタリア赤ワイン中の生物学的関心事であるフェノール化合物の定量
Determination of phenolic compounds of biological interest in some Italian red wines by HPLC-DAD.
著者 (6件):
PAVIA C
(Univ. Basilicata, Potenza, ITA)
,
BUFO S A
(Univ. Basilicata, Potenza, ITA)
,
SCOPA A
(Univ. Basilicata, Potenza, ITA)
,
SCRANO L
(Univ. Basilicata, Potenza, ITA)
,
GUERRIERI A
(Univ. Basilicata, Potenza, ITA)
,
CATALDI T R I
(Univ. Basilicata, Potenza, ITA)
資料名:
Advances in Food Sciences
(Advances in Food Sciences)
巻:
23
号:
3
ページ:
100-107
発行年:
2001年
JST資料番号:
E0841A
ISSN:
1431-7737
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)