文献
J-GLOBAL ID:200902165169067490
整理番号:99A0093501
有限要素加熱及び物質移動モデルを用いる牛屠畜体冷却時間及び質量損失予測に及ぼすプロセスパラメータの影響
Effects of process parameters on beef carcass chilling time and mass loss predictions using a finite element heat and mass transfer model.
著者 (2件):
MALLIKARJUNAN P
(Univ. Guelph, Ontario, CAN)
,
MITTAL G S
(Univ. Guelph, Ontario, CAN)
資料名:
Journal of Muscle Foods
(Journal of Muscle Foods)
巻:
9
号:
2
ページ:
75-89
発行年:
1998年04月
JST資料番号:
W0146A
ISSN:
1046-0756
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)