文献
J-GLOBAL ID:200902212380756853
整理番号:07A1079897
イギリス,イタリア及びフィンランドにおける全粒及び精製穀物製品についての消費者の信頼
Consumers’ beliefs about whole and refined grain products in the UK, Italy and Finland
著者 (8件):
ARVOLA A.
(VTT, P.O. Box 1000, FIN-02044 VTT, Finland, GBR)
,
LAEHTEENMAEKI L.
(VTT, P.O. Box 1000, FIN-02044 VTT, Finland, GBR)
,
DEAN M.
(Dep. of Psychology, Univ. of Surrey, GBR)
,
VASSALLO M.
(Istituto Nationale di Ricerca per gli Alimenti e la Nutrizione, via Ardeatina 546, 00178 Roma, ITA)
,
WINKELMANN M.
(Federal Res. Centre for Nutrition and Food, Haid-und-Neu-Strasse 9, D-76131 Karlsruhe, DEU)
,
CLAUPEIN E.
(Federal Res. Centre for Nutrition and Food, Haid-und-Neu-Strasse 9, D-76131 Karlsruhe, DEU)
,
SABA A.
(Istituto Nationale di Ricerca per gli Alimenti e la Nutrizione, via Ardeatina 546, 00178 Roma, ITA)
,
SHEPHERD R.
(Dep. of Psychology, Univ. of Surrey, GBR)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
46
号:
3
ページ:
197-206
発行年:
2007年11月
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)