文献
J-GLOBAL ID:200902212390913396
整理番号:05A0603200
コムギおよび豆類の粉のロースティング中における澱粉の構造,脂肪結合および水吸収の変化
Changes in Structure, Fat Binding and Water Absorption of Starch During Roasting of Wheat and Legume Flours
著者 (2件):
DEOSKAR Asha
(Mahila Mahavidyalaya Jog Chowk, Amaravathi, IND)
,
SHASTRI P.N.
(Laxminarayan Inst. of Technol., Nagpur, IND)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
41
号:
6
ページ:
681-683
発行年:
2004年11月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)