文献
J-GLOBAL ID:200902212416801273
整理番号:08A1273636
パスタ乾燥プロセスのための制御戦略としてのMPC
MPC as control strategy for pasta drying processes
著者 (5件):
DE TEMMERMAN J.
(BIOSYST - MeBioS, K.U. Leuven, Kasteelpark Arenberg 30, B-3001 Leuven, BEL)
,
DUFOUR P.
(Univ. de Lyon, Lyon F-69003, FRA)
,
DUFOUR P.
(Univ. Lyon 1; CNRS UMR 5007 LAGEP (Laboratory of Process Control and Chemical Engineering), 43 bd du 11 novembre ...)
,
NICOLAIE B.
(BIOSYST - MeBioS, K.U. Leuven, Kasteelpark Arenberg 30, B-3001 Leuven, BEL)
,
RAMON H.
(BIOSYST - MeBioS, K.U. Leuven, Kasteelpark Arenberg 30, B-3001 Leuven, BEL)
資料名:
Computers & Chemical Engineering
(Computers & Chemical Engineering)
巻:
33
号:
1
ページ:
50-57
発行年:
2009年01月13日
JST資料番号:
H0199C
ISSN:
0098-1354
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)