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J-GLOBAL ID:200901000102077375   Update date: Apr. 22, 2009

Yoshikawa Toshihiko

ヨシカワ トシヒコ | Yoshikawa Toshihiko
Affiliation and department:
Research keywords  (14): 米の食味 ,  非破壊分析 ,  近赤外分光法 (NIR) ,  X線マイクロアナライザ ,  生理障害 ,  重金属 ,  土壌汚染 ,  Taste of rice ,  Nondestructive analysis ,  Near infrared spectroscopy (NIR) ,  X-ray micro analyzer ,  Physiological disorder ,  Heavy metal ,  Soil pollution
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 米の食味評価法の確立 米の食味と裁培法
  • Establishment of evaluation method for taste of rice Taste of rice and its cultivation method
MISC (3):
  • 作物の栄養診断-理論と応用-. 博友社(1984)
  • 近赤外分光法. アイビーシー(1998)
  • 元素の微細分布にもとづく植物の生理障害発生率診断に関する研究. 兵庫県立中央農業技術センター特別研究報告第14号、(1990)
Education (1):
  • 兵庫県立兵庫農科大学
Professional career (1):
  • 農学博士
Work history (1):
  • 明星食品株式会社(インスタントラーメン製造会社)
Association Membership(s) (3):
日本土壌肥料学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本食品衛生学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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