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J-GLOBAL ID:200901001601230580   Update date: Sep. 13, 2009

Uemura Akiko

ウエムラ アキコ | Uemura Akiko
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 食文化 ,  食生活
Research theme for competitive and other funds  (1):
  • 野菜の利用実態と調理文化
MISC (4):
  • 食生活に対する意識改善を目指した効果的な教育プログラム構築の試み. 芦屋女子短期大学紀要. 2008. 31. 69-78
  • 市販飲料類における栄養表示基準制度の導入程度並びに女子短大生の食生活意識について. 関西女子短期大学紀要. 2001. 10. 11-17
  • 女子短大生における食生活に対する意識について. 関西女子短期大学紀要. 1999. 8. 71-79
  • 女子短大生における飲料に対する嗜好について. 関西女子短期大学紀要. 1998. 7. 47-53
Lectures and oral presentations  (4):
  • 近畿の食生活と野菜(大阪)
    (2008)
  • 酒種パンの香気成分について
    (1987)
  • 酒種のパン生地発酵特性と香気成分について
    (1986)
  • 速醸系酒母(酒種)のパン生地発酵性について
    (1986)
Education (2):
  • Nara Women's University
  • Nara Women's University
Professional career (1):
  • 家政学修士 (奈良女子大学)
Association Membership(s) (3):
日本食育学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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