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J-GLOBAL ID:200901002174961892
Update date: Apr. 17, 2024
Matsumoto Sachiko
マツモト サチコ | Matsumoto Sachiko
Affiliation and department:
Research field (1):
Home economics, lifestyle science
Research keywords (4):
栄養科学
, 調理科学
, Nutrition Science
, Cookery Science
Research theme for competitive and other funds (8):
- 2003 - 2007 ハタハタの脂質酸化と脂肪酸組成の変化
- 2003 - 2007 A Change with the passagetime on the lipids oxidation and fatty acid composition of sand fish
- 秋田紫糯68号の調理に関する研究
- 品種の異なるイチゴジャムに関する研究
- 秋田における食物摂取状況とNa/K比
- A Study of Rice Cooking for a Japanese Glutinous Rice Cultirar Akita Murasaki Mochi 68
- Comparative studies of prepared by using five strawberry varietives
- Dietary Intake and the Na/K Ratio in the Akita
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MISC (25):
-
改訂調理学実習. (株)アイ・ケイコーポレーション. 2003
-
家庭における伝承料理調査の一考察. 家政教育社. 2002. 76(5), 76-84
-
平成13・14年度日本調理科学会特別研究「調理文化の地域性と調理科学」報告書-豆・いも類利用の地域性-. 日本調理科学会「調理文化の地域性と調理科学」特別研究委員会. 2002. 42-44
-
秋田紫糯68号の炊飯条件を異にした食味特性. 食生活研究. 2002. 2002, vol.23 No.1
-
秋田紫糯68号の食味におよぼす調理法の影響. 聖霊女子短期大学紀要. 2002. 130, 14-24
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Books (1):
Education (2):
- - 1965 Jissen Women's University
- - 1965 Jissen Women's University Faculty of Home Economics
Work history (2):
- 1966 - 1971 札幌医科大学第一生化学講座 助手
- 1965 - 1966 札幌医科大学第一生化学講座 研究生
Association Membership(s) (3):
日本栄養食糧学会
, 日本調理科学会
, 日本家政学会
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