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J-GLOBAL ID:200901002174961892   Update date: Apr. 17, 2024

Matsumoto Sachiko

マツモト サチコ | Matsumoto Sachiko
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (4): 栄養科学 ,  調理科学 ,  Nutrition Science ,  Cookery Science
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 2003 - 2007 ハタハタの脂質酸化と脂肪酸組成の変化
  • 2003 - 2007 A Change with the passagetime on the lipids oxidation and fatty acid composition of sand fish
  • 秋田紫糯68号の調理に関する研究
  • 品種の異なるイチゴジャムに関する研究
  • 秋田における食物摂取状況とNa/K比
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MISC (25):
  • 改訂調理学実習. (株)アイ・ケイコーポレーション. 2003
  • 家庭における伝承料理調査の一考察. 家政教育社. 2002. 76(5), 76-84
  • 平成13・14年度日本調理科学会特別研究「調理文化の地域性と調理科学」報告書-豆・いも類利用の地域性-. 日本調理科学会「調理文化の地域性と調理科学」特別研究委員会. 2002. 42-44
  • 秋田紫糯68号の炊飯条件を異にした食味特性. 食生活研究. 2002. 2002, vol.23 No.1
  • 秋田紫糯68号の食味におよぼす調理法の影響. 聖霊女子短期大学紀要. 2002. 130, 14-24
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Books (1):
  • 改訂調理学実習
    弘学出版 2002
Education (2):
  • - 1965 Jissen Women's University
  • - 1965 Jissen Women's University Faculty of Home Economics
Work history (2):
  • 1966 - 1971 札幌医科大学第一生化学講座 助手
  • 1965 - 1966 札幌医科大学第一生化学講座 研究生
Association Membership(s) (3):
日本栄養食糧学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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