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J-GLOBAL ID:200901002797286630   Update date: Nov. 15, 2005

Hayashida Yasuo

ハヤシダ ヤスオ | Hayashida Yasuo
Affiliation and department:
Job title: Senior Research Staff
Homepage URL  (1): http://www.kmt-iri.go.jp
Research field  (1): Applied microbiology
Research keywords  (6): 香気成分 ,  発酵 ,  醸造 ,  Flavor ,  Fermentation ,  Brewing and Distilling
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2005 - 2007 県産米の焼酎醸造適性に関する研究
  • 2005 - 2006 味噌・醤油及び加工品の微生物の安全評価に関する研究
MISC (8):
  • 麦味噌におけるフラノン化合物、HDMF及びHEMF、の生成機構(1998). 日本醸造協会誌. 1998
  • 麦味噌香気におけるフラノン化合物、HDMF及びHEMF、の重要性と発酵によるその生成(1998)
  • 発酵による単純培地での4-ヒドロキシフラノン化合物の生成(1999). 日本醤油研究所雑誌
  • 乳酸菌ラクトコッカスクレモリスIFO3427による単純培地でのHDMFの生成(2001). J.Biotic Bioengineer
  • The Importance of Furanones ,HDMF and HEMF, in the Barley Miso Flavor and their production during Fermentation (1998)
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Education (2):
  • - 2000 ヘリオット・ワット大学 生化学科 醸造
  • - 2000 Heriot-Watt University Dept. Biological Seriences Breuring
Professional career (1):
  • Ph.D. (イギリス)
Awards (5):
  • 2000 - マクファーレンメダル特別賞
  • 2000 - MacFanlane Medal, Highly Commended from Heriot-Watt Univ.
  • 1999 - 日本醸造協会技術賞
  • Heriot-Watt University
  • Technology prize from the Brewing Society of Japan
Association Membership(s) (2):
日本醸造学会 ,  The Brewing Society of Japan
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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