Rchr
J-GLOBAL ID:200901002797286630
Update date: Nov. 15, 2005
Hayashida Yasuo
ハヤシダ ヤスオ | Hayashida Yasuo
Affiliation and department:
Job title:
Senior Research Staff
Homepage URL (1):
http://www.kmt-iri.go.jp
Research field (1):
Applied microbiology
Research keywords (6):
香気成分
, 発酵
, 醸造
, Flavor
, Fermentation
, Brewing and Distilling
Research theme for competitive and other funds (2):
- 2005 - 2007 県産米の焼酎醸造適性に関する研究
- 2005 - 2006 味噌・醤油及び加工品の微生物の安全評価に関する研究
MISC (8):
-
麦味噌におけるフラノン化合物、HDMF及びHEMF、の生成機構(1998). 日本醸造協会誌. 1998
-
麦味噌香気におけるフラノン化合物、HDMF及びHEMF、の重要性と発酵によるその生成(1998)
-
発酵による単純培地での4-ヒドロキシフラノン化合物の生成(1999). 日本醤油研究所雑誌
-
乳酸菌ラクトコッカスクレモリスIFO3427による単純培地でのHDMFの生成(2001). J.Biotic Bioengineer
-
The Importance of Furanones ,HDMF and HEMF, in the Barley Miso Flavor and their production during Fermentation (1998)
more...
Education (2):
- - 2000 ヘリオット・ワット大学 生化学科 醸造
- - 2000 Heriot-Watt University Dept. Biological Seriences Breuring
Professional career (1):
Awards (5):
- 2000 - マクファーレンメダル特別賞
- 2000 - MacFanlane Medal, Highly Commended from Heriot-Watt Univ.
- 1999 - 日本醸造協会技術賞
- Heriot-Watt University
- Technology prize from the Brewing Society of Japan
Association Membership(s) (2):
日本醸造学会
, The Brewing Society of Japan
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