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J-GLOBAL ID:200901003629903680   Update date: Aug. 30, 2022

Nakasa Teruko

ナカサ テルコ | Nakasa Teruko
Affiliation and department:
Job title: Professor
Research field  (3): Food sciences ,  Functional biochemistry ,  Animals: biochemistry, physiology, behavioral science
Research keywords  (1): 機能性食品
Research theme for competitive and other funds  (5):
  • 1995 - 生体調節に及ぼす機能性食品成分の影響
  • 生体調節に及ぼす機能性食品成分の影響
  • プリン代謝に関する研究
  • Effects of Functional Food on Bioregulation
  • Study on Purine Metabolism
MISC (45):
Books (2):
  • 食品・栄養科学シリーズ栄養学総論
    化学同人 2000
  • 栄養・健康科学シリーズ 栄養学総論(共著)
    南江堂 1994
Works (4):
  • ニガウリの抗糖尿病作用と生体防御機能に及ぼす影響
    2002 - 2003
  • Joint research on the antidiabetic activity of bitter gourd and its effect on bioprotective function
    2002 - 2003
  • ブルーベリーの栄養学的見地からの研究
    2001 - 2003
  • Joint research on nutritional study of bluebery
    2001 - 2003
Professional career (2):
  • Doctor of Philosophy (Toho University)
  • Master of Home Economics (Doshisha Women's College of Liberal Arts)
Association Membership(s) (6):
日本食品科学工学 ,  日本家政学会 ,  日本ビタミン学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本生化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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