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J-GLOBAL ID:200901003636215861   Update date: Jan. 17, 2024

Hongo Yasuo

ホンゴウ ヤスオ | Hongo Yasuo
Affiliation and department:
Research field  (5): Hygiene and public health (non-laboratory) ,  Hygiene and public health (laboratory) ,  Healthcare management, medical sociology ,  Bacteriology ,  Applied biochemistry
Research keywords  (6): 公衆衛生学 ,  細菌学 ,  応用微生物学 ,  Public Hygiene ,  Bacteriology ,  Applied microbiology
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 即席麺スープのセレウス菌汚染について
  • Bacillus sereus in Instant noodles soup
MISC (12):
  • 水の塩素処理における塩素化合物生成への影響. 昭和女子大学学苑. 1985. 538
  • Influence of Cholorine chlorous Compounds in Water. 1985. 538
  • 水試料のモリブデンブルー法によるヒ素の定量法. 昭和女子大学学苑. 1982. 514
  • Quantitative Analysis of Arsenic Waste Water by Molibudenum Blue Method. 1982. 514
  • 漬物に関する研究 II. 昭和女子大学学苑. 1980. 490
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Books (14):
  • 食品衛生学実験
    (株)樹村房 1999
  • Food Hygiene Experiments
    JUSONBO 1999
  • 食品衛生学実験
    (株)地人書館 1996
  • Food Hygiene Experiments
    CHIZINSHOKAN 1996
  • 食品衛生学
    (株)樹村房 1995
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Works (4):
  • 野菜の汚染細菌について
    1988 -
  • Ve(]E85EF[)tablus on bacteria pollution
    1988 -
  • 食品の大腸菌群について
    1981 -
  • Coli form (]E85EF[)roup in Foods
    1981 -
Education (2):
  • - 1965 Tokyo University of Agriculture Faculty of Agriculture
  • - 1965 Tokyo University of Agriculture Faculty of Agriculture
Association Membership(s) (2):
日本防菌防黴学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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