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J-GLOBAL ID:200901004265009895   Update date: Jan. 17, 2024

Ohtsuki Kozo

オオツキ コウゾウ | Ohtsuki Kozo
Affiliation and department:
Research field  (2): Food sciences ,  Bioorganic chemistry
Research keywords  (7): Nutritional Science ,  FOOD ANALYSIS ,  Food Science ,  栄養科学 ,  食品科学 ,  食品分析学 ,  食品学
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 2001 - 2003 玄米パンのフィチン酸のフィターゼによる除去
  • 2001 - 2003 Removal of Phytate in Brown-rice Bread by Phytase
  • 1998 - 2000 麹納豆中のカルシウムとフィチン酸
  • 1998 - 2000 Analysis of calcium and phytate in Koji-Natto
  • 1975 - 1985 植物プロテアーゼの精製と利用
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MISC (44):
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Works (3):
  • 食肉に対するキーウィフルーツプロテアーゼの柔軟化および加水分解作用(伊藤記念財団)(昭和60年度食肉に関する助成研究)Vol.4
    1985 -
  • Tenderization and Hydrolyic Reaction of Kiwifruit Protease on Meat
    1985 -
  • 生姜アミノペプチダーゼのピプチド性食品に対する作用(浦上財団報告、8)
Education (4):
  • - 1969 Kyoto University
  • - 1969 Kyoto University Graduate School, Division of Natural Science
  • - 1964 Kyoto Prefectural University Faculty of Agriculture
  • - 1964 Kyoto Prefectural University Faculty of Agriculture
Professional career (2):
  • Doctor of Science (Kyoto University)
  • Master of Science (Kyoto University)
Work history (5):
  • 1980 - 1981 米国バンダービルト大学医学部客員研究員
  • 1980 - 1981 Vanderbilt University School of Medicine(TN.
  • 1971 - 1973 京都市衛生研究所研究員
  • 1971 - 1973 Kyoto Municipal Institute of Health, Researcher
  • USA), Visiting Researcher
Committee career (2):
  • 1998 - 日本生化学会 評議員
  • 1997 - 日本栄養・食糧学会 評議員
Association Membership(s) (3):
日本栄養・食糧学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本生化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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