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J-GLOBAL ID:200901004672171966   Update date: Nov. 30, 2018

masaharu seguchi

セグチ マサハル | masaharu seguchi
Research theme for competitive and other funds  (1):
  • 2003 - 2005 天然物に由来する抗酸化性成分および界面活性成分の食品加工、調理特性に与える影響
Patents (3):
  • 着香デンプン組成物及びこれを用いた小麦粉調整品の製造方法
  • カステラ用小麦粉の製造方法
  • 生地改良剤並びにこれを用いるパン及び菓子の製造方法
Lectures and oral presentations  (33):
  • A gluten-free bread with viscous yam (D. japonica) (Jinennjyo) instead of wheat flour
    (Gluten-Free Cereal Products and Beverages Finland Tampere 2010)
  • 小麦ふすまの製パン性に与える影響
    (農芸化学会 東京 2010)
  • ヤマイモを用いたGluten-freeパンの調製とその構造
    (農芸化学会 東京 2010)
  • アルカリ可溶セルロースブレンドフィルムの食品材料としての可能性と、食用多糖フィルムの中での位置づけ
    (日本家政学会関西支部 京都 2009)
  • Effect of Capsicum powder on breadmaking properties
    (American Association of Cereal Chemists International USA Baltimore 2009)
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Education (2):
  • - 1970 Tohoku University Faculty of Agriculture
  • - 1970 Tohoku University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • 農学博士 (東北大学)
Work history (3):
  • 1993 - 1996 Kobe Women's University Faculty of Home Economics, Dietician Training Course
  • 1996 - - 神戸女子大学 家政学部 管理栄養士養成課程 教授
  • Kobe Women's University Faculty of Home Economics, Dietician Training Course Professor
Committee career (7):
  • 2008 - 2009 日本穀物科学研究会 副会長
  • 2009 - American Association of Cereal Chemists international 日本支部、副会長
  • 2008 - 食品物性シンポジウム 運営委員
  • 2008 - - 日本調理食品研究会 理事
  • 2008 - 日本穀物科学研究会 副会長
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Awards (1):
  • 1986 - 日本カトリック短期大学学術研究奨励賞
Association Membership(s) (5):
American Association of Cereal Chemists international ,  日本農芸化学会 ,  食品科学工学会 ,  日本穀物科学研究会 ,  American Association of Cereal Chemists international
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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