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J-GLOBAL ID:200901005442989010   Update date: Jul. 03, 2002

Maeda Toshiyasu

マエダ トシヤス | Maeda Toshiyasu
Affiliation and department:
Research field  (2): Food sciences ,  Applied biochemistry
Research keywords  (3): バイオテクノロジー ,  醗酵 ,  微生物
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 食品における微生物の役割
  • Role of Micro organism in Food
MISC (2):
  • 食べ物と健康II 食品と物性(共著). 三共出版. 2004
  • 食べ物と健康I 食品と栄養(共著). 三共出版. (単行本、2005)
Books (6):
  • 最新食品加工学第2版(共著)
    三共出版 1998
  • 最新食品学各論第2版(共著)
    三共出版 1998
  • 環境・材料・生体の化学(共著)
    三共出版 1998
  • 最新食品加工学
    1991
  • 最新食品学各論
    三共出版 1991
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Professional career (1):
  • (BLANK)
Association Membership(s) (1):
日本農芸化学会
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