Rchr
J-GLOBAL ID:200901005442989010
Update date: Jul. 03, 2002
Maeda Toshiyasu
マエダ トシヤス | Maeda Toshiyasu
Affiliation and department:
Research field (2):
Food sciences
, Applied biochemistry
Research keywords (3):
バイオテクノロジー
, 醗酵
, 微生物
Research theme for competitive and other funds (2):
- 食品における微生物の役割
- Role of Micro organism in Food
MISC (2):
-
食べ物と健康II 食品と物性(共著). 三共出版. 2004
-
食べ物と健康I 食品と栄養(共著). 三共出版. (単行本、2005)
Books (6):
-
最新食品加工学第2版(共著)
三共出版 1998
-
最新食品学各論第2版(共著)
三共出版 1998
-
環境・材料・生体の化学(共著)
三共出版 1998
-
最新食品加工学
1991
-
最新食品学各論
三共出版 1991
more...
Professional career (1):
Association Membership(s) (1):
Return to Previous Page